«« takaisinhermoratahierontametamorfinen tekniikka ● intialainen päähieronta  ●  vauvahieronta ●  ravintoterapia  ●  achma-lämminöljyhieronta

METAMORFINEN TEKNIIKKA

MITÄ SE ON


Metamorfinen Tekniikka on 1970-luvulla Englannissa kehitetty käänteentekevä menetelmä parantumiseen ja todellisen itsensä löytämiseen.

Albert Schweitzer on sanonut '' paras lääkäri asuu meissä itsessämme''.


Metamorfinen menetelmä auttaa ihmistä parantamaan itse itsensä oman elämänvoimansa avulla.


MITEN SITÄ TEHDÄÄN


Metamorfisessa Tekniikassa käsitellään selkärangan heijastealueita jalkaterissä , käsissä ja päässä kevyellä kosketuksella, mikä ei ole manipuloivaa hoitoa, hierontaa eikä terapiaa. Henkilö voi joko istua tuolilla tai olla makuulla. Vaatteita ei tarvitse riisua.


Menetelmä saa käsittelyssä olevan henkilön oman elämänvoiman avulla aikaan metamorfoosin, muodonmuutoksen, kuten luonnossa toukasta kehittyy kotelovaiheen jälkeen perhonen tai maahan pudonneesta tammenterhosta vahva puu.

Käsittelyä tekevä on vain katalysaattorin (laukaiseva tekijä ) asemassa, kuten kotelo on toukalle ja maa siemenelle. Hän ei suuntaa omaa tahtoaan tai energiaansa käsiteltävään eikä oman ajattelunsa avulla yritä muuttaa käsittelyä saavaa millään tavoin.


MITEN SE VAIKUTTAA


Metamorfinen Tekniikka on syvärentouttavaa käsittelyä, se voimaannuttaa ja vahvistaa intuitiota. Oikealla tavalla tehdyssä käsittelyssä tapahtuu transformaatio, mikä voi tapahtua myös ajan ja paikan tuolla puolen. Käsittelyä saaneet ihmiset ovat kertoneet uudistuneensa, saaneensa lisää voimaa vaikeisiinkin ratkaisuihin ja löytäneet uudelleen ilon elämäänsä. Myös monenlaisia fyysisiä vaivoja on poistunut ja monet ovat kertoneet nukkuvansa paremmin, päänsärkynsä poistuneen ja stressin helpottuneen.

Käsittelyn tulokset näyttävät olevan pysyviä. Toisilla ne ovat välittömiä, toisilla ne tulevat viiveellä. Vaikutukset ovat moninaiset ja yksilölliset.


KENELLE SE SOPII


Metamorfista Tekniikkaa voidaan tehdä kaikille ja kaikenikäisille; vauvoille, nuorisolle, keski-ikäisille ja ikääntyneille. Mitään esteitä käsittelyn antamiseen ei ole.

Lapsille ja raskaana oleville se sopii erityisen hyvin kuten myös saattohoidoksi. Ylivilkkaille lapsille ja lukihäiriöiden helpottumisessa on menetelmällä saatu hyviä tuloksia.

 

HISTORIAA, MITEN SE SAI ALKUNSA

 

Kanadalaissyntyinen nuorena Englantiin muuttanut Gaston Saint-Pierre kehitti Metamorfisen Tekniikan 1970-luvun loppupuolella. Hän oli kauan ollut kiinnostunut transformaation kysymyksestä ja tutustuttuaan vyöhyketerapeutti, naturopaatti Robert St. Johniin ja hänen tutkimuksiinsa tietoisuuden kehittymisestä sikiökauden aikana,  Gaston sai oivalluksia, joiden pohjalta hän kehitti tämän käytännön menetelmän, jolle   antoi nimen Metamorfinen Tekniikka.

 

Suomeen menetelmän on tuonut Gaston Saint-Pierren oppilaana Englannissa 1990-luvulla opiskellut ja hänen opettajakoulutuksena vuonna 2001 suorittanut auktorisoitu kouluttaja Arja Ahonen.

 

Metamorfista Tekniikkaa tekevät Suomen Luontaisterveysopiston kouluttamat ammattilaiset ja kursseja niin ammattikäyttöön kuin kotikäyttöön voi tiedustella

puh. 050-5112703 tai arja.ahonen@terveysopisto.com.

 

Löydä todellinen itsesi, vapaudu vaivoista ja stressistä niin fyysisellä, emotionaalisella kuin mentaalitasoilla. Kulje kohti valoa!